Εν αναμονή των Χριστουγέννων φτιάχνουμε ημερολόγια για τα παιδιά

Καλό μήνα! Περιμένοντας τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό να κάνετε με τα παιδιά! Ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο που μετράει τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και να  ανακάλυψετε τις εκπλήξεις του κάθε μέρα!

Σας παρουσιάζουμε τις δικές μας προτάσεις!

Ημερολόγιο με αστέρια

Χρειάζεστε μόνο κλωστές, χρωματιστό χαρτί περιτυλίγματος, ψαλίδι, χαρτόνι, κόλλα και κλαδιά. Θα κόψετε ένα αστέρι σε λευκό χαρτί που θα χρησιμοποιηθεί ως μοντέλο και στη συνέχεια 24 αστέρια σε διάφορα χρώματα. Θα κολλήσετε τα αστέρια στο χαρτόνι και θα τα κόψετε.

Κολλήστε τους αριθμούς στο μπροστινό μέρος του κάθε αστεριού και κάντε μια τρύπα στην κορυφή του κάθε αστέριού για να περάσει η κλωστή και είναι έτοιμο!


 Ημερολόγιο Σπίτι

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένα σπίτι από χαρτόνι θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο! Λατρεύω την ιδέα! Εάν έχετε φτιάξει ήδη ένα σπιτάκι, μπορείτε να φτιάξετε παραθυράκια με τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και να βάλετε μέσα γλυκάκια!

Ημερολόγιο με φακέλουςΕύκολο!Κολλήστε σε ένα χαρτόνι φάκελους και σε κάθε έναν βάλτε αριθμό. Μέσα μπορείτε να κρύψετε ό, τι  αρέσει περισσότερο στα παιδιά: γλυκά, ένα σχέδιο, μια επιθυμία ... Εγώ βέβαια θα το έφτιαχνα με χρωματιστούς φακέλους γιατί είμαι λάτρης του χρώματος!

Ημερολόγιο Χωριό
 Πως σας φαίνεται η δημιουργία ενός ημερολογίου με μικρά σπιτάκια; Κάθε σπίτι αντιπροσωπεύει μια μέρα και μέσα σε κάθε σπιτάκι θα βρείτε ατελείωτες εκπλήξεις. Κατεβάστε από εδώ το σχέδιο, φτιάξτε 25 και γεμίστε τα!
Ημερολόγιο με κάλτσες

 Τυπώστε το πρότυπο της κάλτσας (μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ), κόψτε κόκκινες κάλτσες. κολλήστε αριθμούς , διακοσμήστε, γεμίστε, κρεμάστε!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Πηγές: Carnets Parisiens, The making spot, Pinterest, Square Space, skip to my Lou

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It