Χριστουγεννιάτικο τραίνο στην Καλαμάτα στις 29 Δεκεμβρίου

Στόχος ο Άι Βασίλης!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο των θεματικών εκδρομών που κάνει με τραίνο στην Πελοπόννησο, διοργανώνει μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή για παιδιά και τους γονείς τους, από την Καλαμάτα στους Χράνους. Σκοπός της εκδρομής είναι να συναντήσουν τα παιδιά τον Άι Βασίλη. Το μήνυμα προς τα παιδιά αναφέρει:
«Το ραντεβού σας με τον Άγιο Βασίλη ορίστηκε για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις φωτισμένες καλύβες του χωριού Χράνοι. Το τραίνο θα σας περιμένει στο σταθμό Καλαμάτας για αναχώρηση στις 13.30. Μαζί μας θα είναι 25 παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού Κυλλήνης. Μην ξεχάσετε όλοι μαζί στην επιστροφή να ζωγραφίσετε το ταξίδι σας!»
Το πρόγραμμα της θεματικής εκδρομής έχει ως εξής:
Αναχώρηση από Σταθμό Καλαμάτας, ώρα 13.30
Άφιξη στο Σταθμό Άριος Μεσσηνίας στάθμευση περίπου 15 λεπτών
Άφιξη στο Σταθμό Ζευγολατιού στις 14.45, στάθμευση περίπου 15 λεπτών
Άφιξη στο Σταθμό Χράνων στις 16.00 περίπου, στάθμευση 2 ωρών
Αναχώρηση από Σταθμό Χράνων περίπου ώρα 18.00
Άφιξη στο Σταθμό Καλαμάτας περίπου ώρα 20.00
Θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά.
Κόστος
Το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά, για τη σιδηροδρομική διαδρομή Καλαμάτα – Χράνοι – Καλαμάτα.

Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τα εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Σίνα 6, Αθήνα. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3624406, 210 3621039 κος Πολίτης (ώρες λειτουργίας 8:00-15:30 Δευτέρα έως Παρασκευή).

1 σχόλια :

  1. Πάλι καλά γιατί είχαμε ξεχάσει πως είναι το τρένο. Καλη χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It