Καλά Χριστούγεννα! Με το καλό το 2013!


Αγαπητοί και αγαπητές μου φίλες, ακόμα ένας χρόνος έφτασε στο τέλος του.. Για μένα όπως και για τους περισσότερους Έλληνες ήταν ένας δύσκολος χρόνος, μουντός και θολός. Εύχομαι και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου το 2013 να είναι για τον κάθε ένα ξεχωριστά ένα θετικό ορόσημο, μία χρονιά που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα πάρουμε τα πάνω μας. Τον πάτο του πηγαδιού τον είδαμε, τον φτάσαμε κι ολας. Ώρα είναι κάποιος να μας ακούσει από εκεί ψηλά και να μας απλώσει τη σκάλα.Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας να αναγεννήσει τις ψυχές μας, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, γονείς, φίλοι και να διατηρήσουμε στην καρδιά μας την αγάπη ζωντανή.

Εύχομαι να δούμε μέσα από τα μάτια των παιδιών μας και πάλι την αισιοδοξία για το μέλλον τους.

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, γιατί αυτό μόνο μένει από τις γιορτές, οι στιγμές..

Σας ευχαριστώ όλες για την παρέα που μου κάνατε όλο τον χρόνο και εύχομαι να συνεχίσουμε να τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα.

x x x
Βικτώρια

3 σχόλια :

  1.  Πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα!!! Να περάσετε όμορφα κι εύχοαμι πράγμαται να εισακουσθούν οι προσευχές μας και η ανάγκη μας για αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές γιορτές με γαλήνη κι όχι άλλες μαύρες σκέψεις εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολύ χαρά!!!! Μονο χαρούμενες φατσούλες να βλέπουμε που χαίρονται για τη ζωή και απολαμβάνουν ακόμα και τις πιο μικρες απολαυσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It