Χριστουγεννιάτικη Σχολική Εκδήλωση Αθήνα – Άγιε Βασίλη, μ’ ακούς;


Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα «Άγιε Βασίλη μ΄ ακούς;!», ανάλογα προσαρμοσμένο για παιδιά 4 έως 12 χρονών και… ταξιδεύει στα σχολεία!

Είναι στα αλήθεια μαγικό πώς ο Άγιος Βασίλης ακούει τις επιθυμίες και τα όνειρα όλων μας και ξέρετε γιατί; …γιατί μπορεί ν΄ ακούει με την καρδιά του!
Ο μικρός ήρωας του παραμυθιού μας ξεκινάει ένα ταξίδι εκ μέρους όλων των παιδιών για να βρει τον Άγιο Βασίλη, να του μιλήσει και να του ζητήσει…την πιο μεγάλη τους επιθυμία!!
Ποια θα είναι αυτή; θα μας το πουν τα ίδια τα παιδιά μέσα από μια ζωγραφιά.
Γνωρίζοντας πως κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα παραμύθι επεξεργαζόμαστε τον εσωτερικό μας κόσμο το Μουσείο Συναισθημάτων δημιούργησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να φτιάξουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και να προσεγγίσουν δημιουργικά και ευχάριστα το συναίσθημα της επιθυμίας και την αξία των ονείρων στη ζωή μας.
- Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με το κινητό διαδραστικό έκθεμα του μουσείου «Ο κόσμος των παραμυθιών» που φτάνει στο σχολείο
- πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο εμψυχωτή του μουσείου
- είναι διάρκειας 60΄
- απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του προγράμματος στο σχολείο είναι η πραγματοποίηση 2 έως 3 προγραμμάτων την ημέρα με μέγιστο αριθμό 25 παιδιών στο κάθε πρόγραμμα
- κόστος συμμετοχής 7 ευρώ για κάθε παιδί
- το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, κατόπιν αιτήματος, μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο μουσείο
Από 3 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2012
Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Πληροφορίες: τηλ. 210 9218329
Διεύθυνση: Καρατζά 7, 11741 Φιλοπάππου,
Ιστοσελίδα μουσείου: www.mce.gr
Το άρθρο πήραμε απο τη σελίδα http://entertainment.in.gr
http://allforchristmas.wordpress.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It