Έξυπνα παιχνίδια για ανήσυχους γονείς! Smart toys for smarter parents!Πρόσφατα ένας φίλος μου έδειξε ένα βίντεο από το You Tube που με επηρέασε πραγματικά. Ένα κορίτσι εξηγεί με απλό τρόπο μία πραγματική ιστορία για τα πράγματα που αγοράζουμε, που καταναλώνουμε κάθε μέρα και πραγματικά με προβλημάτισε! 
Και οι δύο αρχίσαμε να συζητάμε για το τι θέλουμε για τα παιδιά μας και καταλήξαμε ότι θέλουμε το καλύτερο γι 'αυτούς ... και ότι δε θα θέλαμε να συμβάλλουμε σε αυτό το σύστημα αυτο-καταστροφής του πλανήτη μας, όπου θα ζήσουν αναπόφευκτα τα παιδιά και τα εγγόνια μας ....
 Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν θα σας δείξω αυτά τα παιχνίδια του Oscar Diaz, ενός Ισπανού σχεδιαστή που εδρεύει στο Λονδίνο. Είναι τα λεγόμενα "Παιχνίδια του σωλήνα" !

Τα Tube Toys είναι παιχνίδια που συναρμολογούνται εύκολα και είναι μοναδικά στο ότι η συσκευασία αποτελεί μέρος του προϊόντος, το οποίο μειώνει την ποσότητα των απορριμμάτων μετά την αγορά, και το επιπλέον κόστος συσκευασίας.

Όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την κατασκευή κάθε οχήματος περιέχονται σε ένα σωλήνα από χαρτόνι, το οποίο λειτουργεί ως συσκευασία και γίνεται το σώμα του αυτοκινήτου ( πυροσβεστικό όχημα, τρένο ή τρακτέρ). Κάθε σωλήνας έχει προ-κομμένες εγκοπές και εσοχές για τους άξονες των τροχών και άλλων εξαρτημάτων.

Και γι'αυτους που θέλουν να δούν το βίντεο the story of stuff εδώ είναι:


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα τους 

Έχουν βιντεάκια για το εμφιαλωμένο νερό, τα καλλυντικά, πλαστικές τσάντες κτλ και μπορείτε να βάλετε υπότιτλους στα ελληνικά και να το συζητήσετε με τα παιδάκια σας.

2 σχόλια :

 1. Φιλία Βασιλάκη8 Μαρτίου 2012 - 9:44 μ.μ.

  Πολύ έξυπνα τα παιχνίδια του σωλήνα.... και πολύ λιγότερα σκουπίδια!!!
  Καλό βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ9 Μαρτίου 2012 - 1:17 μ.μ.

  Πολύ έξυπνα τα παιχνίδια! Είδα και το βίντεο παρακαλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It