Περνώντας χρόνο με τη γιαγιά – Φτιάχνω ένα Μίνι Σπιρτόκουτο μενταγιόν - Spending time with grandma - Μake a mini surprise out of a matchbox


Τα μικροσκοπικά αυτά κουτιά που κάθε γιαγιά και παππούς έχει σπίτι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια τέλεια κατασκευή!

Disney Family fun magazine
Υλικά που θα χρειαστείτε
χάρακας
χαρτιά περιτυλίγματος ή σελίδες από περιοδικά
άδειο σπιρτόκουτο
κόλλα
πινέζα
οδοντογλυφίδα
χοντρή βελόνα
Λεπτή κορδέλα ή κορδονάκι

Οδηγίες:
1. Μετρήστε και κόψτε ένα κομμάτι χαρτί για να τυλίξετε γύρω από το κουτί. Κόψτε δύο ακόμη κομμάτια για να καλύψετε τις άκρες του συρταριού. Κολλήστε το χαρτί με το κουτί και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.
2. Αφαιρέστε το συρτάρι και να χρησιμοποιήσετε την πινέζα για να κάνετε δύο τρύπες, δίπλα-δίπλα, στη μία πλευρά του κουτιού. Χρησιμοποιήστε το μυτερό άκρο του από την οδοντογλυφίδα για να ανοίξετε ελαφρώς τις τρύπες.
3. Χρησιμοποιήστε τη βελόνα στην κορδέλα και περάστε την από τη μια τρύπα στην άλλη και κάντε κόμπο την κορδέλα στο τελείωμα της.
4. Καλύψτε το εσωτερικό του συρταριού με χαρτί και σπρώξτε το ξανά στη θέση του. Διακοσμήστε το εξωτερικό του κουτιού με ένα σχήμα της αρεσκείας σας από χαρτί. Βάλτε στο κουτί  ένα μικροσκοπικό θησαυρό, μια φωτογραφία σας ή μια μικρή αφιέρωση!

Χαρίστε το στη γιαγιά ή τη μαμά! Καλή διασκέδαση!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It