Ανακύκλωση τώρα! Φτιάξτε χιονάνθρωπους με γλαστράκια! Recycle now! Make snowmen with pots

Η διακόσμηση του σπιτιού τα Χριστούγεννα πολύ διασκεδαστική! Περάστε ένα απόγευμα δημιουργικό με τα παιδάκια σας κάνοντας χιονάνθρωπους με παλιά γλαστράκια.
Μια έξυπνη πρόταση από την Amanda Formaro στο Craftown.com είναι η παρακάτω:
Υλικά που απαιτούνται
2 παλιές Γλάστρες
Παλιά γάντια
Παλιές φούντες
Ακρυλική μπογιά σε άσπρο, μαύρο, πορτοκαλί και ροζ
Χαρτί περιτυλίγματος
Ταινία
Κόλλα

Βήμα βήμα
Βάψτε τις γλάστρες με λευκό χρώμα και αφήστε τες να στεγνώσουν. Μετρήστε την διάμετρο της γλάστρας και στην συνέχεια κόψτε λωρίδες χαρτιού περιτυλίγματος  ώστε να τυλίξετε περιμετρικά την άκρη της γλάστρας. Κολλήστε τις λωρίδες και στις 2 γλάστρες και αφήστε να στεγνώσουν.
Παράλληλα, κόψτε τα δάχτυλα απο το παλιό  γάντι για να δημιουργήσετε το καπέλο του χιονάνθρωπου με το υπόλοιπο. Τοποθετήστε το καπέλο σας στην γλάστρα, γυρίζοντας μια φορά το κάτο μέρος του γαντιού έτσι ώστε να δημιουργηθεί το γείσο. Δέστε μια κορδέλα στο γάντι για να κάνετε τον κόμπο του σκούφου. Κολλήστε με κόλλα το γάντι για να το σταθεροποιήσετε.
Πάρτε τις φούντες και κολλήστε τες δεξιά και αριστερά της άλλης γλάστρας. Προσθέστε και ένα κορδονάκι που να ενώσει τις 2 φούντες. Ζωγραφήστε ρόζ μάγουλα, βάλτε μύτη με πορτοκαλί μπογιά, καθώς και μάτια και στόμα με μαύρη μπογιά.
Αφήστε τα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα να τα χαρίσετε στην δασκάλα ή την γιαγιά!
Καλή επιτυχία
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It